Producten voor PV-installatiesProducten geplaatst door Borgs Elektro worden allemaal in Europa geproduceerd. Wij opteerde voor 2 verschillende leveranciers (ubbink en solarworld), omdat kwaliteit bij ons bovenaan staat en wij van elke leverancier gebruik maken van hun sterkste punten.
Ubbink voor de bevestiging materialen en solarworld voor de zonnepanelen en installatiebenodigdheden zelf.


PV-modules


pv modulesAl onze PV-modules of zonnepanelen, voldoen aan alle eisen van degelijke fotovoltaische installaties. Deze in zeer veel verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar met vermogens die beginnen van 80 Wp tot 230 Wp.
Ook zijn ze allemaal getest in de meest extreme omstandigheden en zijn voorzien van een Europees kwaliteitslabel.
Daarbovenop hebben alle zonnepanelen een rendementsgarantie van minimum 80%, tot 25 jaar na plaatsing.


Omvormers (invertoren)


omvormer - invertor van het merk sunny boyDe nieuwste generatie van omvormers zijn de platina invertoren deze garanderen het toppunt van stabiliteit en hun belastbaarheid. Ook onder uitzonderlijke omstandigheden garanderen deze een uiterst hoge en blijvende werkzaamheid (tot 95%).
Er word dan ook op deze hoogwaardige platina invertoren een waarborg van 5 jaar gegeven, indien U wenst kan deze waarborg van 5 jaar opgetrokken worden tot 20 jaar.
De elektriciteitsproductie op elke invertor kan men opvolgen tot 20 jaar terug, doordat alles word opgeslagen in het geheugen. Zowel ,de weekproductie, maan- en jaarproductie alsook de actuele productie.
Er is ook een mogelijk wanneer u gebruik maakt van meerdere invertoren, alle gegevens te bundelen via een mastersysteem, en zo op uw computer kan weergegeven worden.


Solarkabel


solarkabel
De solar-kabel zorgt voor de verbinding tussen de panelen en de Omvormers (invertoren).
Deze zijn speciaal ontworpen voor PV-installaties en dus ook uitermate bestand tegen knaagdieren andere natuurlijke invloeden.
Op deze solar-kabels is er dan ook een garantie van 20 jaar.Bevestiging


Al onze bevestigingsmaterialen worden vervaardigd uit alluminium en inox zijn zo ontworpen om een oplossing te bieden voor elk soort dak:

  • alle soorten pannen
  • leien
  • eternieten daken
  • platte daken met rubber
  • roofing
  • epoxy
  • industriële gebouwen met sandwichpanelen
  • .....

Ook hebben wij onderdelen om de installaties in velden te installeren. Alle onderdelen zijn gemaakt uit aluminium en inox van het hoogste kwaliteitsniveau en garanderen zo een onovertroffen stevigheid en duurzaamheid.
centrale stofzuig systemen