Installateur Fotovoltaische zonnepanelen Limburg


zonnepanelen


Met de fotovoltaische zonnepanelen van de Borgs Elektro kunnen zowel particulieren en bedrijven veel financieel voordeel behalen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen. fotovoltaische zonnepanelen limburg PV installatie - PV systeem
Borgs Elektro gelegen te Heers - Limburg kan voor vrijwel alle daken de installatie van fotovoltaische zonnepanelen ont-werpen en aanbrengen. Dit doen wij voor alle bedrijven en particulieren in het gehele land. Aan het bedrijfsleven leveren we pv systemen, die prominent op het bedrijfspand kunnen worden bevestigd om het duurzame ondernemerschap te ondersteunen. Particuliere woningen vragen weer aan andere aanpak.
Aangezicht, kleuren, indek en vlak-verdelingsmogelijkheden spelen daar juist weer een belangrijke rol. Ook voor scholen en boerderijen leveren wij oplossingen op maat.
Om u als klant goed door alle mogelijkheden van het fotovoltaisch zonnepaneel te begeleiden, zoals de subsidies en producten, voor de uitvoering van uw project, zijn wij in staat uw project zoals u dat wilt op te leveren.

Twijfel niet, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Werking fotovoltaische zonnepaneel


De werking van een zonnepaneel in het kort. Als zonlicht op het oppervlak van een zonnepaneel valt, dan absorbeert deze een deel van de lichtenergie. De atomen waaruit silicium bestaat kunnen dan vrij gaan bewegen en zo ontstaat er elektrische spanning tussen de twee lagen silicium, die vergelijkbaar is met de plus- en minpool van een batterij. Als de voor- en achterzijde van de siliciumlaag (de plus- en minpool) vervolgens met elkaar worden verbonden, word er een spanning opgewekt.

Rendement


Het rendement van een zonnepaneel varieert van 13% tot 16%.Als je dus 1000 Kwh/m² lichtinval hebt per jaar dan brengen deze zonnepanelen ongeveer 150 Kwh op per m² per jaar.
Er zijn 2 soorten panelen één met gemarmerd uitzicht (polykristallijn silicium) en één met effen uitzicht(Monokristallijn silicium) deze zou een iets hoger rendement hebben.
Als je dezelfde m² kristallijn PV module in het zuiden van Europa legt dan zal deze daar door de veel hogere lichtinval 300 Kwh per jaar opbrengen. Als het rendement van deze zonne-panelen in de toekomst zouden verdubbelen dan zullen we voor dezelfde elektriciteitsopbrengsten maar de helft aan zonne-panelen moeten leggen.In de zonne-energie wordt alles berekend per 1 Kw: de opbrengsten, prijs, nodige oppervlakte, ...

Installatie fotovoltaische zonnepaneel


Een pv installatie is eigenlijk heel eenvoudig. Eerst worden de zonnepanelen bevestigd op het dak. Dan wordt de omvormer opgehangen en aangesloten op de zonne-panelen. Vervolgens word de installatie zonnepaneelomvormer aangesloten op 230 volt en uw installatie is klaar. Accu's zijn niet nodig. Om vast te stellen of uw huis geschikt is, word eerst de oriëntatie van uw huis ten opzichte van het Zuiden bepaald. Met behulp van een stadsplan, kompas of Google Earth is dit eenvoudig bepalen.centrale stofzuig systemen