Nieuwbouw en Renovatie.


Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie.U kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw en renovatiewoningen, appartementen of kleine industriƫle bouwwerken. Ook indien u wenst te renoveren kan u een beroep doen op ons. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Niko, Bticino, Legrand, Vynckier, Schrack ea.

Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken. Anders ben je beperkt in je keuzemogelijkheden bij de renovatiewerken van een bastaand pand zijn deze opties al meer beperkt.

Een lichtplan kan u ook helpen om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken. Met de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie beter licht een ideale verlichting creƫren. Ook het gemakkelijk uitschakelen van de lampen indien geen licht nodig is, wordt bekeken.

Ook verzorgen wij installaties zoals domotica, airco en ventilatie voor nieuwbouw als renovaties zowel voor particulieren als bedrijven.

Voor gratis prijs offertes en bijkomende informatie mag u ons altijd contacteren.

Nieuwbouw en Renovatie